Saturday, September 10, 2011

Retuusid on praktiline ja mitmekülgne lisand Sinu garderoobi!


Selle nädala viimaseks Style Icon poolt stiilinõuande saavaks tooteks on retuusid. Siidisuka valikus on palju erineva värvi ja mustriga retuuse. Tänases artiklis võtame aga vaatluse alla kõige klassikalisemad mustad Cotton retuusid, millel all kaunistuseks nahaimitatsioonist äärispael.

Lisaks sellele, et retuusid on vastupidavamad ja soojemad kui sukad (mis Eesti kliimas on kindlasti heaks argumendiksJ) on ka retuuside kandmisvõimalusi rohkem kui sukkadel – neid saab kanda kas pükste asemel või sukkade asemel kleidi/seeliku all.

Kleidi või seeliku all retuuse kandes tuleb jälgida, et ümber seelikuosaga kleit või seelik oleks samuti puuvillane või mõni muu paksem materjal nagu nahk või samet. Muidu võivad retuusid liiga karupüksilikud tunduda. Avarama seelikuosaga kleidi alla aga sobivad retuusid imehästi kombineerituna madalate nn ballerina kingakestega. Sellist kandmisviisi peaks aga vältima need, kelle on jalad lühikesed sest kuna retuusid lõppevad pahkluu kohal siis lühendab see visuaalselt jalga. Selle vältimiseks võib retuuside all kanda retuusidega ühte värvi tavalisi või sukamaterjalist sokke.

Teine väga moodne retuuside kandmise viis on neid kasutada pükste asemel. Tumedad ümber retuusid on kontsakingadega kandes salendava efektiga ning sobivad eelkõige kandmiseks mõne laheda topi ja klassikalise lõikega pintsakuga. Pintsak ja top peaksid aga olema enam-vähem ühe pikkusega ja lõppema vähemasti pärast puusakonti.

Stiilistuudio valikust sobivad retuusidega kombineerimiseks sellised tooted:


http://stiilistuudio.ee/et/riided/roosa-naisepildiga-olakaunistustega-top


No comments:

Post a Comment