Friday, September 27, 2013

Huvitavaid ideid - mida teha katkiläinud sukkpükstega?

Sukkpüksid on oma kasutusea poolest ilmselt üks kõige lühema tsükliga. No miks peavad nad küll nii kergesti katki minema ja neid kulub ju nii palju... Sellest sündiski selle artikli idee, koguda kokku mõtteid, mida siis peale hakata katkiläinud või lihtsalt seisma jäänud sukkpükstega.
Leidsime hulga lahedaid ideid, mida taaskasutuses käiku lasta ning loodame, et mõned neist leiavad kasutamist ka sinu majapidamises. ÜLESKUTSE kõikide blogijatele ja käsitööhuvilistele - jaga meiega oma vahvaid ideid ja kajastame neid kindlasti ka siin.
Ühtlasi kutsume kõiki üles pigem investeerima üks kord rohkem kallimatesse ja kvaliteetsematesse toodetesse kui ostma hunnikute kaupa odavaid ja neid iga päev prügikasti saatma. Pole ju saladus, et tänapäeva kvaliteetsed tekstiilid peavad su jalas vastu mitu hooaega.

  • LASTE PUUVILLASTEST KATKILÄINUD SUKKPÜKSTEST SAAD PRAKTILISE RETUUSID

Loe õpetust (autor Pille Lipp) http://www.bioneer.ee/eluviis/tarbimine/aid-10262/K%C3%84SIT%C3%96%C3%96NIPID%3A-Mida-saab-teha-katkiste-puuvillaste-sukkp%C3%BCkstega-



  • TEE SUKKPÜKSTEST LASTE MÄNGUASJU (allikas Perekool Nupsu)

Tehke vanadest sukkpükstest usse. Kui lõigata vanadelt mustriga sukkpükstelt säär ära, täita see sobiva materjaliga ja teha avatud otsale sõlm peale, saategi vahva ussi. Silmad võib ussile teha nööpidest ja suu niidiga peale tikkida.



http://perekool.nupsu.ee/3733/vahvaid-ideid-manguasjade-loomiseks/

  • ASENDA JÕUSAAL VANADE SUKKPÜKSTEGA
Tõesti, geniaalne on alati lihtne! Kasuta vana sukkpüksipaari võimlemislindina ja trenniraha jääb alles.

  • VALMISTA VANADEST SUKKPÜKSTEST DEKORATIIVNE SAVIPOTI ÜMBRIS
Allikas: isetegija.net http://www.isetegija.net/index.php?ind=blog&op=home&idu=33147


  • TEE SUKKPÜKSTEST SALL

    • http://obstinatepursuit.blogspot.com/2010/03/make-spring-scarf-from-tights-seriously.html
Maailm põnevaid ideid täis- võta vaid kätte ja KASUTA! Aitäh kõigile, kelle vahvad ideed koos viidetega siin kasutamist leidsid