Thursday, September 8, 2011

Silmatorkavates sukkades märkamatuks ei jää!

Kindel viis olla tähelepanu keskpunktis on kanda erilise aksessuaare. Kõige paremini sobivad suure mustriga sukad nendele, kelle säärejooks on laitmatu kuid keha üla- ja keskosa volüümikam. Üldine reegel on selline, et kõik millele soovid tähelepanu tõmmata olgu erksavärviline ja –mustriline ning kõik, mida soovid pigem varjata olgu tagasihoidlikum ja tumedates toonides. Seetõttu sobivad erksad ja silmatorkavad sukad eelkõige nn õunafiguuri puhul. Et tagada komplekti harmoonia võiks üks silmatorkav ja sukkadega harmoneeruv element asuda ka pea juures – olgu selleks siis sall või suured kõrvarõngad. Kui tegemist on eriti piduliku sündmusega siis võivad kõige julgemad kombineerida lihtsa lõike ja ühevärvilise kleidiga lisaks silmatorkavatele mustrilistele sukkadele ka suure musta kübara, mis on ajatult glamuurne aksessuaar. 

Kui eesmärgiks ei ole figuuri vigu peita siis võib erksaid sukki kombineerida ka üle-ühe-printsiibil ehk erksad sukad + must seelik + sukkade mustrilt või värvilt sobiv top + must jakk.

Kindel valik on kombineerida musta mustriga sukki musta kleidiga kuid lubatud on ka teised puhtad ja säravad värvitoonid. Style icon stiilistuudio valikust sobivad sukkadega sellised tooted:


 http://www.siidisukk.ee/ee/tooted/i301-sukkpuksid


 http://www.stiilistuudio.ee/et/riided/punane-varrukateta-siidilipsuga-kleit


 http://www.stiilistuudio.ee/et/riided/must-kunstnahast-rinnaosaga-luhike-kleit



No comments:

Post a Comment