Friday, September 9, 2011

Valge maagia

Tänapäeval on sukkadest saanud midagi palju enamat kui lihtsalt abistav rõivaese või etiketikohane komponent. Erilised sukad võivad tervele komplektile oma mõju avaldada ja selle üheks stiilseks tervikuks siduda. Beauty glamuursed tikandiga sukkpüksid sobivad piduliku komplekti juurde ideaalselt ning on just selliseks „millekski eriliseks“, mis komplekti ja kandjat veel enam esile tõstab.

Beauty sukkpükse leidub kolmes värvitoonis (must, hall ja valge) kuid kuna nendest kõige raskemini kombineeritav tundub kindlasti valge siis on tänane stiilisoovitus just sellele värvile.

Valged sukkpüksid seostuvad paljudele lapselikkusega, seetõttu on väga oluline valgeid sukki kanda naiselike riiete ja aksessuaaridega. Kingad peaksid olema samuti valged, et tekitada optiliselt pikema jala efekti.

Kuna valge värv tõmbab juba olemuslikult rohkem tähelepanu kui tumedad värvid siis peaks jälgima ka seda, et kui on soov ennast näidata pikemana siis peaks valima riietuse ühes tonaalsuses kogu kehapikkuses. Vältima peaks sellisel juhul olukorda, kus sukad, seelik/kleit ja jakk on erinevat värvi kuna see hakib visuaalselt siluetti ja lühendab kandjat. Stiilistuudio valikust sobiksid Beauty valgete sukkpükstega värvilt ja erilisuselt harmoneeruvad hõbedased kokteilikleidid

Kõik siin näidatud sukatooted on saadaval http://www.siidisukk.ee/ ning sobitatud riided http://www.stiilistuudio.ee/








.
Anna meile julgelt teada kuidas sobitaksid valgeid sukkpükse riietuse juurde sina?

No comments:

Post a Comment